per pagina
Sorteer op
    1 - 36 van 38 resultaten
  • 1
  • 2

Bedverhogers kopen

Bedverhogers zijn een handig hulpmiddel om uw bed of andere meubels te verhogen. Een bed kan voor verschillende doeleinden worden verhoogd en voor langere of kortere tijd. Wanneer het in- en uitstappen van het bed lastig wordt omdat deze zo laag is zijn bedverhogers een uitstekend hulpmiddel. Daarnaast worden bedverhogers ingezet gedurende de zwangerschap en de kraamtijd maar bedverhogers zijn bijvoorbeeld ook geschikt om in een kleine kamer ruimte te creëren.

Welke hoogte bedverhoger heb ik nodig

Om te bepalen welke hoogte bedverhoger u nodig heeft is het eerst belangrijk de gewenste hoogte van het bed of ander meubel wat u wilt verhogen te bepalen. Wanneer dit een bed is gaat het om de hoogte inclusief matras. Nadat u de gewenste hoogte bepaald heeft gaat u kijken wat de hoogte op dit moment is. Trek vervolgens de huidige hoogte van de gewenste hoogte af en u heeft een maat waaraan de bedverhoger moet voldoen. Wanneer u uw bed verhoogt voor de kraamzorg houdt er dan rekening dat de uitslag van de som een minimale hoogte voor de bedverhoger is en deze niet lager mag uitvallen.

Bedverhogers gedurende zwangerschap

Bedverhogers worden vrijwel altijd ingezet gedurende de zwangerschap en kraamtijd en zijn op enig moment zelfs verplicht tijdens zwangerschap en kraamtijd. Wanneer je thuis bevalt is het verstandig je bed vanaf week 37 op bedverhogers te zetten. Beval je in het ziekenhuis, zorg dan dat er bedverhogers geplaatst zijn voordat je thuis bent. De kraamzorg wilt namelijk dat het bed inclusief matras een hoogte heeft van minimaal 80cm, dit is verplicht vanuit de ARBO. Bedverhogers kunnen u helpen te voldoen aan deze verplichting en het werk van de kraamzorg verlichten.

Bedverhogers om ruimte te creëren

Woonruimte wordt steeds schaarser, duurder en daardoor ook vaak kleiner. Bedverhogers helpen u om in bijvoorbeeld een kleine kamer extra ruimte te creëren. Door het bed of wellicht andere grote meubels op bedverhogers te plaatsen ontstaat er hieronder een zee van ruimte waar u van alles kwijt kunt. Het gebruik van bedverhogers voor het creëren van extra ruimte is ideaal voor bijvoorbeeld studentenkamer of hostel maar uiteraard ook voor mensen wie gewoon klein wonen en graag wat extra opslagruimte tot hun beschikking hebben.

Bedverhogers draagkracht

Bedverhogers hebben een maximale belasting per set welke duidelijk bij iedere set bedverhogers staat aangeven op deze website. Houdt bij de aanschaf rekening met hoeveel kilo de bedverhogers moeten kunnen dragen, hier zit namelijk wel wat verschil in.  Wanneer u bijvoorbeeld de bedverhogers als meubelverhoger wit gebruiken en een groot bankstel wilt verhogen en hier ook nog met meerdere mensen op wilt kunnen zitten kan het zomaar zijn dat een  gemiddeld draaggewicht niet toereikend is maar een set bedverhogers met een hoger draaggewicht noodzakelijk is. U vindt in onze webshop bedverhogers met een draaggewicht variërend van 360 kilo tot maar liefst 1000 kilo.

Bedverhogers materiaal

Vrijwel alle bedverhogers zijn geproduceerd van hard kunststof. Dit heeft als voordeel dat de bedverhogers licht van gewicht, eenvoudig te stapelen maar toch zeer sterk zijn. Daarnaast zijn kunststof bedverhogers voordeliger dan bijvoorbeeld houten bedverhogers. Houten bedverhogers zijn wel een meer duurzamere keuze dan de kunststof variant en hebben ook een luxere uitstraling. Let wel op dat de draagkracht van houten bedverhogers over het algemeen lager ligt dan de kunststof bedverhogers welke u in ons assortiment vindt.

Passen alle poten in de bedverhogers

Wanneer u bedverhogers nodig heeft is het wel belangrijk dat de poten van het bed of het meubel wat u wilt verhogen goed in de bedverhoger passen. Het is dus nodig om eerst de maten van de poten van uw bed of meubel op te meten en vervolgens te kijken of deze in de opening van de bedverhoger past. Wanneer het niet past zal de poot van het bed op de rand van de bedverhoger staan en is de kans groot dat deze er vanaf gaat schieten.

Hoeveel bedverhogers heb ik nodig

Het aantal bedverhogers welke u nodig heeft is afhankelijk van het aantal poten die het meubel heeft wat verhoogd dient te worden en de gewenste hoogte. Ook is het afhankelijk van de set bedverhogers die u koopt. Sommige setjes bestaan uit 8 stuks bedverhogers maar dan uit 2 maten. Hiermee kun je dan ook maar 4 poten verhogen maar wel in 3 verschillende hoogtes, los van elkaar of gestapeld. Het mooie is dat u bij Scholten Hulpmiddelen bijna alle bedverhogers ook per stuk kan bestellen aangezien er zo veel verschillende meubels in de markt zijn dat het veel verschillend is hoeveel bedverhogers iemand nodig heeft.

Meest verkochte bedverhogers

Bij Scholten hulpmiddelen zijn er 2 setjes bedverhogers welke veruit het meeste verkopen, we zullen ze hieronder even kort duiden:

1. Bedverhogers / Meubelverhogers. Instelbaar tussen 8, 13 en 21 cm

Veruit de meest verkochte bedverhogers. Deze bedverhogers worden geleverd als set van 8 stuks. Hiervan hebben 4 bedverhogers een hoogte van 8cm en 4 bedverhogers een hoogte van 13cm. U kunt de bedverhogers individueel gebruiken waarmee dan een hoogte van 8 of 13cm gerealiseerd kan worden maar u kunt de bedverhogers ook op elkaar plaatsen waarmee u vervolgens 4 poten van 21cm kunt verhogen. Deze bedverhogers zijn eveneens los te bestellen dus wanneer u een bed of meubel met bijvoorbeeld 5 of 6 poten heeft hoeft u niet direct 2 setjes bedverhogers aan te schaffen maar kunt u met een setje en 1 of 2 losse bedverhogers uit de voeten. Deze bedverhogers zijn als set tot maximaal 600 kilo te belasten.

2. Bedverhogers / meubelverhogers 5 cm (stapelbaar tot 20 cm) Extra sterk 1000 kg

Deze bedverhogers staan op een 2de positie als het gaat om meest verkochte bedverhogers binnen ons assortiment. Tevens zijn deze bedverhogers te belasten tot maar liefst 1000 kilo wat ze veruit de meest te belaste bedverhogers uit de markt maakt. Deze bedverhogers worden geleverd als set van 8 stuks, elke bedverhoger is 5 cm en u kunt maximaal 4 bedverhogers op elkaar stapelen. Met 8 bedverhogers kunt u bijvoorbeeld 4 poten verhogen tot 10cm (2 bedverhogers op elkaar). Heeft u meer poten of dient het bed nog hoger te zijn dan zal u nog een set of enkele losse bedverhogers erbij te nemen. Deze bedverhogers zijn bij ons ook per stuk aan te schaffen dus het is niet direct noodzakelijk om 2 setjes bedverhogers aan te schaffen.

[WEBWINKELKEURWIDGET]

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes, nieuwe producten enz.
Aanmelden
© 2016 - 2024 Scholten Hulpmiddelen B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel