Warmwaterkruik is goed voor je lichaam en geest!

Vorige Artikel 2 van 10 Volgende

Warmwaterkruik is goed voor je lichaam en geest

Warmwaterkruiken zijn geweldig om je warm en gezond te houden. Goed om je bed op te warmen tijdens koude winterdagen en een goede warmwaterkruik zal je rug opwarmen terwijl je relaxt op je bank zit. Het gebruik van een betere kruik zal je helpen om te ontspannen, pijn te verlichten en stress weg te nemen. Een warmwaterkruik met warm water stimuleert het lichaam en de geest.

Wat is een warmwaterkruik?

Een warmwaterkruik is een rubberen of thermoplastische kruik met een holle binnenruimte waarin warm water wordt gegoten. Een speciale schroefdop wordt gebruikt om de kruik luchtdicht af te sluiten. De rubberen fles heeft excellente isolerende eigenschappen die ervoor zorgen dat het water extra lang warm blijft.

Wat voor warmwaterkruiken zijn er?

Warmwaterkruiken zijn gemaakt van rubber of van duurzamere producten zoals een thermoplastische bouwstof. Het kunststofproduct is duurzamer omdat de kruiken zijn gemaakt van gerecyclede en recyclebare materialen. Een thermoplastische warmwaterkruik is flexibeler en het geeft geen geur af zoals bij sommige rubberproducten.

Inhoud van de warmwaterkruik

De inhoud van de kruik kan verschillen van 0,7 tot 2 liter. De 0,7 liter warmwaterkruiken zijn licht en makkelijk te vullen, te tillen en te gebruiken. De kleinere kruiken zijn handig in het verwarmen van een deel van uw lichaam, omdat u bijvoorbeeld een stijve nek heeft. De 0,7 liter waterkruiken zijn geschikt voor kinderen en ouderen. Een 2 liter kruik heeft het voordeel dat ze een groter deel van het lichaam in één keer kunnen verwarmen, bijvoorbeeld uw onderrug, benen en beide voeten. De grote kruik geeft ook een langere periode warmte af, waardoor ze ideaal zijn om het bed lekker op te warmen voor de koude nachten.

Warmwaterkruik met een hoes

Bij de betere warmwaterkruiken worden speciale hoezen meegeleverd. Een hoes brengt vele voordelen met zich mee, ze zijn veilig, zacht voor de ledematen en ook nog eens trendy. Er zijn gebreide of fleece hoezen, en wel in verschillende kleuren en grappige prints. Wilt u liever een gebreide hoes met een Noorse afbeelding erop of een fleece-hoes met een fleurig bloemenmotief? Wilt u misschien een trendy fleece-hoes in een hartvorm? Er worden warmwaterkruiken met verschillende hoesprints aangeboden. Er is ook een speciaal warmwaterkruikkussen met schouderriemen, zodat het kan worden gedragen als een rugzak of eenvoudig aan een stoel worden gehangen. De hoezen die wij aanbieden dragen het Oeko-Tex keurmerk.

Voor wie is de warmwaterkruik geschikt

Iedereen, van jong tot oud kan de warmwaterkruik goed gebruiken. De kruik is geschikt voor mensen met chronische problemen, hartziekten, Parkinson en reuma. Voor vrouwen met menstruatiepijnen, sporters met blessures en ouderen met stijve spieren hebben baat bij het gebruik van de warmwaterkruik. Bent u diegene die altijd koude voeten in bed heeft, kunt u hierdoor niet goed slapen, dan is de warmwaterkruik ook voor u geschikt. Het gebruik van de warmwaterkruik is een verlichting van pijn en stress. Probeer het ook eens, u zal het verschil merken.

Hoe gebruik ik mijn warmwaterkruik veilig?

Controleer regelmatig uw warmwaterkruik op tekenen van slijtage, schade en lekken. Wanneer u de kruik gebruikt, volgt u de volgende stappen:

  1. Controleer de warmwaterkruik op beschadigingen en zorg ervoor dat de schroefdop vast zit en op zijn plaats blijft.
  2. Schroef de dop los en vul de kruik voor 3/4e deel met warm water van maximaal 50-60oC. Gebruik bij voorkeur geen warm kraanwater, dit kan namelijk mineralen en bacteriën bevatten, die zich in de kruik ophopen. Gebruik gekookt water, tijdens het kookproces worden deze bacteriën gedood. Laat het gekookte water enkele minuten afkoelen alvorens u het in de kruik giet. Kokendheet water kan de naden van de fles beschadigen en het risico op brandwonden vergroten.
  3. Zodra u klaar bent met het gieten, knijpt u langzaam de resterende lucht uit de warmwaterkruik.
  4. Schroef de dop goed vast.
  5. Maak de buitenkant van de kruik en de dop droog.
  6. Plaats de hoes om de warmwaterkruik.

 

Uw warmwaterkruik is klaar voor gebruik!

Bekijk onze warmwaterkruiken door hier te klikken

WEBWINKELKEURWIDGET

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes, nieuwe producten enz.
Aanmelden
© 2016 - 2021 Scholten Hulpmiddelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel