Sorteer op

Warmwaterkruik

Een warmwaterkruik is een gemakkelijk hulpmiddel waarmee u snel een warmtebron beschikbaar heeft. Een warmwaterkruik wordt ingezet voor verschillende doeleinden. Zou kunt u een warmwaterkruik gebruiken bij bijvoorbeeld spierpijn, menstruatiepijn of andere lichamelijke pijnen. Bij de aanschaf van een warmwaterkruik zijn er een aantal zaken waarmee u rekening kunt houden. Wilt u bijvoorbeeld een hoes om uw warmwaterkruik? En van welk materiaal moet de warmwaterkruik gemaakt zijn? Allemaal zaken waar u rekening mee kunt houden bij de aanschaf van een warmwaterkruik.

Warmwaterkruik materiaal

Waar wordt zo’n warmwaterkruik nu van gemaakt? Over het algemeen is dat hittebestendig kunststof zoals rubber of ander kunststof materiaal als TPE. Een warmwaterkruik van rubber is het goedkoopste maar rubber heeft de gewoonte onaangenaam te gaan ruiken wanneer deze warm wordt. Vandaar dat een warmwaterkruik van TPE aan te raden is aangezien dit materiaal deze eigenschap niet heeft.

Warmwaterkruik hoes materiaal

Niet elke warmwaterkruik heeft een hoes maar het is toch wel lekker als uw warmwaterkruik heerlijk zacht aanvoelt in bed. Vandaar dat wij warmwaterkruiken met verschillende hoezen van verschillende materialen beschikbaar hebben. Let u erop dat wanneer u een warmwaterkruik met een hoes wilt dat u deze van een materiaal kiest waarmee u zich vertrouwd voelt en niet bijvoorbeeld allergisch voor bent. Op die manier ervaart u het meeste plezier van uw warmwaterkruik.

Warmwaterkruik print hoes

Als u kiest voor een warmwaterkruik met een hoes heeft u tal van keuze in hoezen. Zo kunt u kiezen voor een warmwaterkruik met een eenvoudig gekleurde fleecehoes maar zijn er ook tal van warmwaterkruiken met opvallende en grappig ontworpen hoezen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een geprinte hoes met een cactus, alpaca of bloem voor uw warmwaterkruik. Ook zijn er gebreide hoezen voor uw warmwaterkruik, bijvoorbeeld met de print van een Noorse trui.

Warmwaterkruik veilig gebruiken

U wilt natuurlijk wel veilig gebruik maken van uw warmwaterkruik. Let er bij het vullen van de warmwaterkruik op dat deze niet meer dan 2/3 gevuld wordt, wanneer de warmwaterkruik te ver gevuld wordt kan deze barsten. Vul de warmwaterkruik nooit met kokend heet water, maar laat het gekookte water eerst even afkoelen tot ongeveer 50-60 graden. Warm uw warmwaterkruik nooit op in de magnetron, hierdoor kunnen er grote spanningen op uw warmwaterkruik ontstaan waardoor deze kan scheuren. Wilt u meer tips voor het veilig gebruik van uw warmwaterkruik? Kijk dan eens op de site van brandwondenzorg.nl. Hier vindt u tal van tips voor het veilig gebruik van warmwaterkruiken.

[WEBWINKELKEURWIDGET]

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes, nieuwe producten enz.
Aanmelden
© 2016 - 2024 Scholten Hulpmiddelen B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel