Sorteer op

Bedsteun kopen?

Een bedsteun is een zeer handig hulpmiddel wat voor verschillende doeleinden kan worden ingezet. Zo kunt u een bedsteun gebruiken wanneer u lastig omhoog kunt komen in bed maar een bedsteun zorgt er ook voor dat u niet uit bed kunt rollen of vallen wanneer u bijvoorbeeld onrustig slaapt. Zo zorgt een bedsteun ervoor dat u niet alleen een handige greep heeft wanneer u lastig overeind komt in bed maar bevordert een bedsteun ook de veiligheid.

Welke bedsteun heb ik nodig?

U kunt niet elke bedsteun voor elk bed gebruiken. Zo zijn er bedsteunen welke speciaal geschikt zijn voor boxspring bedden en zijn er weer bedsteunen welke speciaal geschikt zijn voor bedden met een bedombouw. Een bedsteun met steunpoten is bijvoorbeeld enkel geschikt voor boxspring bedden en bedden zonder bedombouw. Kijk wanneer u een bedsteun gaat aanschaffen goed of deze geschikt is voor het type bed wat u heeft.

Bedsteun met zachte greep

Sommige bedsteunen zijn voorzien van een zachte schuimgreep. Hierdoor voelt de bedsteun lekker zacht aan en de schuimgreep heeft ook een antislip functie waardoor de bedsteun niet door uw hand glijd.

Bedsteun met tasje

Sommige bedsteunen zijn voorzien van een handig tasje. Hier kunt u bijvoorbeeld een afstandsbediening of iets dergelijks in bewaren waardoor uw bedsteun direct als bewaarplek fungeert.

Enkele of dubbele bedsteun

De meeste van onze bedsteunen zijn enkel wat betekend dat deze aan 1 zijde van het bed geplaatst worden. Maar wanneer u een bedsteun aan beide zijde van het bed nodig heeft hebben wij deze ook beschikbaar. Er zijn speciale modellen welke speciaal als dubbele bedsteun dienen maar wanneer u een bepaalde enkele bedsteun mooier of praktischer vindt kunt u er uiteraard voor kiezen aan beide zijde van het bed een enkele bedsteun te plaatsen.

 

[WEBWINKELKEURWIDGET]

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes, nieuwe producten enz.
Aanmelden
© 2016 - 2024 Scholten Hulpmiddelen B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel