Sorteer op

Aangepast bestek

Aangepast bestek is een handig hulpmiddel wanneer personen minder handcoördinatie dan gebruikelijk hebben door bijvoorbeeld Reuma, Parkinson, MS of een hersenbloeding. Aangepast bestek is feitelijk bestek met een verdikt handvat ofwel bestek met een verdikt en verzwaard handvat.

Verdikt  aangepast bestek

Verdikt bestek is bestek met een verdikt kunststof handvat met een antislip greep. De stand van het blad van zowel de vork als de lepel kan in iedere gewenste positie gebogen worden waardoor dit aangepast bestek ook ideaal is wanneer personen problemen hebben met het positioneren van het bestek voor de mond. 

Het bestekset met de felle rode kleur is speciaal ontwikkeld voor patiënten met Alzheimer. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mensen met Alzheimer 25% meer voedsel tot zich nemen en 84% meer drinken bij het gebruik van tafelgerrei met de opvallende kleur rood.

Verzwaard aangepast bestek

Verzwaard bestek is aangepast bestek wat veel gebruikt wordt door personen met een verminderde handcontrole door bijvoorbeeld Parkinson of spasmen. Tevens is het verzwaarde bestek voorzien van verdikte handvatten voor meer grip. Ook is bij het verzwaarde bestek de stand van het blad van de vork en de lepel in de gewenst positie te buigen wat handig is wanneer personen problemen hebben met het positioneren van het bestek voor de mond.

[WEBWINKELKEURWIDGET]

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes, nieuwe producten enz.
Aanmelden
© 2016 - 2024 Scholten Hulpmiddelen B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel