Sorteer op

Incontinentiemateriaal kopen?

Incontinentie is een veel voorkomend probleem en gelukkig is er tegenwoordig veel aan te doen. Soms een kleine operatie, vaak goede medicijnen en vaak ook goede hulpmiddelen. Hierdoor is voor de meeste patiënten een acceptabel leven mogelijk. Incontinentie is er in alle soorten en maten. De één verliest een paar druppeltjes bij het niezen terwijl de ander totaal geen controle meer heeft over de urine en soms ook de ontlasting. Het is dan ook niet vreemd dat er incontinentie-materialen zijn in alle soorten en maten, die het ongemak en de hierbij horende onzekerheid tot een minimum kunnen beperken.

Wasbaar incontinentiemateriaal

Scholten hulpmiddelen biedt verschillen wasbare incontinentiematerialen aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een onderlegger voor in stoel, scootmobiel of in de auto. Deze onderlegger is leverbaar in verschillende kleuren en heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Wasbare incontinentiemateriaal voor in bed hebben wij ook in het assortiment. Dit zijn onderleggers die met of zonder instopstrook geleverd kunnen worden. Een instopstrook geeft de onderlegger meer houvast onder het matras. De wasbare onderleggers voor in bed hebben een hoge opnamecapaciteit en zijn tot wel 300 x wasbaar.

Disposable incontinentiemateriaal

Daarnaast heeft Scholten Hulpmiddelen een aantal disposable incontinentiematerialen in het assortiment. Disposable betekend dat het materiaal na 1 x gebruik weggegooid wordt en er dus steeds opnieuw incontinentiemateriaal zal moeten worden aangeschaft. Ons assortiment disposable incontinentiemateriaal bestaat uit onderleggers in verschillende afmetingen voor stoel of bed maar tevens hebben wij een aantal maten incontinentiebroekjes welke het meeste gebruikt worden. Het gaat hierbij om een incontinentiebroekje wat als een onderbroek gedragen wordt en uitstekend geschikt is voor matige tot zware incontinentie.

Andere hulpmiddelen voor incontinentie

Er zijn ook nog andere hulpmiddelen beschikbaar welke met incontinentie in relatie staan. Scholten hulpmiddelen heeft een handige RVS bedpan en een urinaal welke zowel door mannen en vrouwen gebruikt kan worden in het assortiment.

[WEBWINKELKEURWIDGET]

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes, nieuwe producten enz.
Aanmelden
© 2016 - 2024 Scholten Hulpmiddelen B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel