Sorteer op

Hygiëne Toiletstoel

Wanneer u een toiletstoel aanschaft wilt u deze natuurlijk schoon en fris houden. Een toiletstoel kan een bron van bacteriën zijn, zeker wanneer de gebruiker bijvoorbeeld ziek is. Er zijn verschillende manieren om uw toiletstoel goed schoon te houden en ervoor te zorgen dat u zonder zorgen gebruik kan blijven maken van uw toiletstoel. Zo kunt u ervoor kiezen uw toiletstoel dagelijks te reinigen met een desinfecterende spray zodat bacteriën en virussen geen kans maken. Ook kunt u ervoor kiezen toiletemmerzakken te gebruiken waardoor de po-emmer niet alle dagen gereinigd hoeft te worden. Al met al zijn er meerdere opties om uw toiletstoel goed schoon en fris te houden.

Desinfecteren toiletstoel

Een po wordt in een instelling altijd gedesinfecteerd in een autoclaaf. Dit is een machine die door middel van stoom alle bacteriën en dergelijke dood welke op de po-emmer zitten. Thuis heeft u natuurlijk geen autoclaaf en zult u uw toiletstoel op een andere manier moeten desinfecteren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om uw toiletstoel te desinfecteren met desinfecterende doekjes maar er zijn ook desinfecterende sprays waarmee u uw toiletstoel kunt reinigen.

UriGo spray

UriGo spray is een spray welke urinevlekken geheel oplost en geurneutraal maakt. Urinevlekken en geur ontstaan door de hardnekkige urinezuurkristallen welke in onze urine zitten. UriGo is gemaakt uit een unieke samenstelling van enzymen en bacteriën welke deze kristallen snel laten oplossen in water en zuurstof. UriGo is te gebruiken op verschillende ondergronden waaronder meubilair, sanitair, hout, tegels, tapijt en textiel. Daarnaast kunnen niet enkel urinevlekken en geuren worden verwijdert, met UriGo kunt u ook bloed, poep en zweetvlekken verwijderen. UriGo wordt geleverd in een sprayflacon van 750 ML en kan tevens in concentraat worden bijbesteld. Hiermee kunt u eenvoudig zelf uw UriGo aanmaken op een voordelige manier.

Toiletemmerzakken

Na het gebruik van uw toiletstoel kunt u natuurlijk iedere keer na gebruik de po-emmer reinigen of autoclaveren. Het is echter ook mogelijk om voor het gebruik een toiletemmerzak in uw toiletstoel te plaatsen. Een toiletemmerzak is voorzien van een opneembare pad die de urinevloeistoffen snel opneemt waardoor er geen vloeistof in de zak zit wanneer deze uit de toiletemmer gehaald wordt. Deze kan direct bij het gescheiden afval gedeponeerd worden en uw toiletstoel is niet in aanraking geweest met urine of ontlasting. Op deze manier bespaard u tijd en moeite doordat de po-emmer niet vaak gereinigd hoeft te worden. Ook in instellingen ziet men het gebruik van toiletemmerzakken steeds vaker terug om de hygiëne te bevorderen en het personeel te ontlasten.

[WEBWINKELKEURWIDGET]

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes, nieuwe producten enz.
Aanmelden
© 2016 - 2024 Scholten Hulpmiddelen B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel