Sorteer op

Bedpapegaai kopen?

Bij Scholten Hulpmiddelen bent u aan het juiste adres voor een voordelige bedpapegaai. We hebben de bedpapegaai altijd op voorraad en kunnen deze dan ook erg snel leveren. Een bedpapegaai word ook weleens bedgalg of bedoptrek genoemd, dit komt allemaal neer op hetzelfde product.

Wanneer heeft u een bedpapegaai nodig?

Een bedpapegaai is een erg handig hulpmiddel. Het kan voorkomen dat u erg veel op bed ligt doordat u bijvoorbeeld ziek of moeilijk te been bent. Wanneer u lang stil ligt is het belangrijk om regelmatig van houding te wisselen, zo voorkomt u doorligplekken. Als u moeite heeft om zelf van houding te veranderen is een bedpapegaai erg handig, het word namelijk een stuk gemakkelijker om u te verplaatsen doordat u zich aan de driehoek handgreep kunt optrekken.

Hoe plaats u de bedpapegaai?

Onze bedpapegaai met voet is voorzien van een grote onderpoot, deze schuift u onder het bed. De driehoek handgreep van de papegaai hangt dan boven het bed, zorg ervoor dat deze goed binnen handbereik hangt. 

Montage van de bedgalg / bedoptrek

De bedpapegaai is zeer eenvoudig zonder gereedschap in elkaar te zetten door het frame in elkaar te schuiven. De driehoek handgreep is eenvoudig in hoogte te verstellen. De bedpapegaai zit in een kartonnen doos zodat deze gewoon met de normale pakketdienst geleverd kan worden. 

 

[WEBWINKELKEURWIDGET]

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes, nieuwe producten enz.
Aanmelden
© 2016 - 2024 Scholten Hulpmiddelen B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel