Badkamer en toilet

We maken allemaal dagelijks gebruik van de badkamer en het toilet. Wanneer mensen wat minder stabiel zijn kan vooral de badkamer een gevaarlijke plek zijn. Ieder jaar belanden er ruim 4000 mensen in het ziekenhuis na een val in de badkamer, dit zijn met name senioren. Er zijn tal van hulpmiddelen welke het gebruik van badkamer en toilet veiliger maken. Denkt u hierbij aan een douchestoel of douchekruk maar ook antislip materiaal en toiletbeugels behoren tot ons assortiment.

Onze hulpmiddelen zijn ondergebracht in verschillende categorien:

Toiletstoelen

In deze categorie zijn onze toiletstoelen ondergebracht. Een toiletstoel wordt ook wel postoel genoemd en wordt vaak ingezet wanneer een gebruiker de gang naar het toilet niet meer kan maken. Er zijn verschillende keuzes zoals een opvouwbare toiletstoel, een toiletstoel welke ook als verhoger over het reguliere toilet gezet kan worden of een toiletstoel op wielen.

Douchestoelen en douchekrukken

In deze categorie zijn al onze douchestoelen en douchekrukken ondergebracht. Hier hebben wij een zeer ruime keuze in. Van driehoekige douchekrukjes welke makkelijk in een hoek geplaatst worden tot douchestoelen met wieltjes of douchestoelen welke aan de muur bevestigd kunnen worden.

Toilet Hulpmiddelen

In deze categorie vindt u al onze toilethulpmiddelen. Een beugel voor aan de muur maar ook dingen als een bedpan(ondersteek) en urinaal kunt u hier vinden. Tevens staan hier al onze toiletverhogers welke gebruikt worden wanneer voor mensen het toilet te laag is en opstaan moeilijk is.

Bad en douche hulpmiddelen

In deze categorie staan al onze bad en douchehulpmiddelen. U kunt hierbij denken aan antislip materiaal maar ook een bad opstapje of een bad borstel met lange steel voor meer zelfstandigheid bij het wassen.

Professionele douchestoel/toiletstoelen

Scholten hulpmiddelen is ook leverancier van douche en toiletstoelen welke veelvuldig in instellingen en ziekenhuizen worden gebruikt en daarom als professioneel worden aangeduid. Deze producten worden steeds vaker door particulieren aangeschaft om langer thuiswonen of het ontlasten van zorggevers te garanderen. Deze douche en toiletstoelen worden in Nederland geproduceerd en zijn vaak voorzien van een motor om de stoel te kantelen of in hoogte te verstellen.

[WEBWINKELKEURWIDGET]

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes, nieuwe producten enz.
Aanmelden
© 2016 - 2024 Scholten Hulpmiddelen B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel