Een product retourneren

Mail voordat u een product retour stuurt altijd eerst naar info@scholten-hulpmiddelen.nl met uw ordernummer en eventueel de reden van retour. Nadat we uw mail hebben ontvangen ontvangt u de retourinstructies per mail, zo zorgen we ervoor dat de retour zo snel mogelijk word afgehandeld.

 

  • U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa tussen de €6,95 en €15,-  per pakket (afhankelijk van het product, een rolstoel versturen is bijvoorbeeld duurder als een toiletstoel versturen), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

  • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

  • Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@scholten-hulpmiddelen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Wij adviseren om het Track en Trace nummer te bewaren tot dat u van ons een ontvangstbevestiging heeft gekregen.
Voor het versturen van een pakket via PostNL  kunt u op het PostNL logo klikken. U kunt het uiteraard ook via een andere vervoerder versturen.

 

 

[WEBWINKELKEURWIDGET]

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes, nieuwe producten enz.
Aanmelden
© 2016 - 2024 Scholten Hulpmiddelen B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel