Een product retourneren

Let op: Ons retouradres is niet hetzelfde als ons kantooradres. Mail voordat u een product retour stuurt altijd eerst naar info@scholten-hulpmiddelen.nl met uw ordernummer en reden van retour. Wij zullen dan het juiste adres opgeven waar die dag iemand aanwezig is. Zo zorgen we ervoor dat de retour zo snel mogelijk word afgehandeld.

 

  • U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa tussen de €6,95 en €15,-  per pakket (afhankelijk van het product, een rolstoel versturen is bijvoorbeeld duurder als een toiletstoel versturen), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

  • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

  • Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@scholten-hulpmiddelen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Wij adviseren om het Track en Trace nummer te bewaren tot dat u van ons een ontvangstbevestiging heeft gekregen.
Voor het versturen van een pakket via PostNL  kunt u op het PostNL logo klikken. U kunt het uiteraard ook via een andere vervoerder versturen.

 

 

WEBWINKELKEURWIDGET

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes, nieuwe producten enz.
Aanmelden
© 2016 - 2020 Scholten Hulpmiddelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel