Sorteer op

Poepstoel

Wij hebben een ruim assortiment poepstoelen uit voorraad leverbaar. Een poepstoel is een erg handig hulpmiddel wanneer een toilet naast het bed gewenst is.

Inklapbare poepstoel

Wanneer er weinig ruimte in een kamer is voor een poepstoel hebben we een goede oplossing, sommige poepstoelen zijn namelijk inklapbaar. Wanneer de poepstoel niet wordt gebruikt kan deze compact opgeborgen worden.

In hoogte verstelbare poepstoel

Het kan voorkomen dat degene die de poepstoel gebruikt moeilijk kan opstaan vanaf een bepaalde zithoogte. In ons assortiment hebben we in hoogte verstelbare poepstoelen, zo kan de zithoogte van de poepstoel op de gewenste hoogte worden ingesteld.

Poepstoel op wielen

In sommige gevallen kan het erg handig zijn als de poepstoel verplaatst kan worden als er iemand op zit. We hebben verschillende poepstoelen met wieltjes op voorraad. Deze mobiele poepstoelen kunnen vaak ook over een normale toilet geplaatst worden.

Houten poepstoel

Voor degene die een standaard poepstoel niet mooi vind staan in zijn woning hebben we een houten poepstoel in ons assortiment, deze ziet eruit als een normale stoel.

Poepstoel voor kinderen

Er is ook een poepstoel voor kinderen verkrijgbaar. Deze is voorzien van leuke kleuren en is in hoogte verstelbaar. Doordat deze poepstoel in hoogte verstelbaar is kan een kind er jaren mee voorruit doordat de poepstoel als ware mee groeit.

[WEBWINKELKEURWIDGET]

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes, nieuwe producten enz.
Aanmelden
© 2016 - 2024 Scholten Hulpmiddelen B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel