Sorteer op

Beugels Toilet

Wanneer het opstaan van het toilet lastiger wordt kan een beugel bij het toilet uitkomst bieden. Door de beugel bij het toilet heeft u een stevige houvast en zal het opstaan van het toilet een stuk gemakkelijker gaan. Er zijn beugels voor bij het toilet in verschillende maten en uitvoeringen.

Beugels toilet opklapbaar

De beugels voor het toilet welke aan de muur achter het toilet geplaatst worden zijn vrijwel altijd opklapbaar. Hierdoor zijn de toiletbeugels eenvoudig weg te klappen wanneer deze niet in gebruik zijn. Gaat er iemand gebruik maken van het toilet welke de beugels nodig heeft kunnen deze eenvoudig naar beneden worden geklapt.

Beugels toilet vast

Wanneer er geen ruimte voor een opklapbare toiletbeugel is kunt u ervoor kiezen een vaste toiletbeugel op te hangen. Deze wordt aan de zijwand of aan de wand voor het toilet bevestigd en hier kan u aan vasthouden of optrekken bij het opstaan van het toilet.

Beugels toilet materiaal

Beugels voor op het toilet kunnen van verschillende materialen gemaakt zijn. Zo zijn de beugels toilet opklapbaar altijd van staal maar zijn sommige beugels voorzien van een epoxy coating terwijl andere toiletbeugels van RVS zijn. De toiletbeugels welke u aan de muur schroeft en niet opklapbaar zijn kunnen van staal of kunststof zijn.

[WEBWINKELKEURWIDGET]

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes, nieuwe producten enz.
Aanmelden
© 2016 - 2024 Scholten Hulpmiddelen B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel