Sorteer op

Toiletstoel kopen?

Een toiletstoel is een handig hulpmiddel en wordt ook wel postoel genoemd. Wanneer iemand slecht ter been is of (tijdelijk) de gang naar het toilet slecht kan maken is een toiletstoel een uitkomst. Een toiletstoel wordt meestal naast het bed of op de badkamer geplaatst. Wilt u een toiletstoel kopen maar weet u nog niet welke? Hieronder vindt u wat meer informatie over onze verschillende toiletstoelen.

Standaard Toiletstoel

Een standaard toiletstoel is niet in te klappen en wordt in 1 geheel geleverd. Scholten hulpmiddelen heeft 4 vaste toiletstoelen in het assortiment waarvan er 2 in hoogte verstelbaar zijn. Ook een mooie houten toiletstoel zit in ons assortiment, u heeft hierbij de keuze uit 2 houtsoorten.

Standaard toiletstoelen bekijken?

  1. Toiletstoel verstelbaar
  2. Luxe toiletstoel verstelbaar
  3. Houten toiletstoel licht
  4. Houten toiletstoel donker

Inklapbare Toiletstoel / Opvouwbaar toilet

Een inklapbare toiletstoel is handig omdat deze minder ruimte in neemt bij het opbergen. Ook wanneer u op reis gaat en een opvouwbaar toilet wilt meenemen is een inklapbare toiletstoel handig. De meeste inklapbare toiletstoelen zijn niet in hoogte verstelbaar. Echter hebben we één opvouwbaar toilet in ons assortiment die wel in hoogte verstelbaar is, dat is de 3-in-1 opvouwbare toiletstoel.

Inklapbare toiletstoelen bekijken?

Mobiele Toiletstoel

Een mobiele toiletstoel is een toiletstoel op wielen. Dit is handig bij het verplaatsen van de toiletstoel met of zonder de gebruiker erin. Sommige mobiele toiletstoelen hebben op 2 wielen een rem, andere hebben op alle 4 de wielen een rem. Bij sommige zorginstellingen is het een eis dat alle 4 de wielen een rem hebben. Ook heeft Scholten hulpmiddelen een XL mobiele toiletstoel en een toiletstoel in combinatie met douchestoel in het assortiment.

Mobiele toiletstoelen bekijken?

3 in 1 Toiletstoel

Onze 3 in 1 toiletstoel is een handige in hoogte verstelbare toiletstoel (voorzien van wc-bril en deksel) welke op 3 verschillende manieren kan worden ingezet:

  1. Als toiletstoel
  2. Als toiletverhoger
  3. Als toilet sta-op hulp

3 in 1 toiletstoel bekijken?

Verplaatsbaar toilet

In sommige situaties is een verplaatsbaar toilet gewenst. Al onze toiletstoelen zijn te gebruiken als een verplaatsbaar toilet omdat deze niet worden aangesloten op een riool, de verplaatsbare toiletstoelen kunnen dus op elke gewenste plek geplaatst worden.

[WEBWINKELKEURWIDGET]

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes, nieuwe producten enz.
Aanmelden
© 2016 - 2024 Scholten Hulpmiddelen B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel