Sorteer op

Meubelpootjes

Meubelpootjes zijn een handig hulpmiddel om allerlei soorten meubels te verhogen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u na een operatie ineens lastig uit de bank kan komen en deze verhoogd dient te worden, in dat geval zijn meubelpootjes een uitstekend hulpmiddel. Maar ook dat leuke kastje wat op marktplaats gekocht is en gerestaureerd word zal uiteindelijk op pootjes gezet moeten worden en dan zijn meubelpootjes uiteraard ook een uitkomst.

Meubelpootjes Scholten Hulpmiddelen

Scholten heeft naast het grote assortiment reguliere bedverhogers waarvoor niet in de meubels geboord hoeft te worden 2 soorten meubelpootjes in het assortiment.

Vierkante meubelpootjes

Onze vierkante meubelpootjes worden in een set van 4 stuks geleverd en zijn gemaakt van kunststof. Deze meubelpootjes zijn te belasten tot 500 kilo en zijn zwart van kleur. De vierkante meubelpootjes zijn 10 cm hoog, de breedte op de grond 6 cm en de breedte onder het meubel is 9,5 cm. Wilt u meer zien van onze vierkant meubelpootjes, klik dan hier.

Ronde meubelpootjes

Onze ronde meubelpootjes worden in een set van 4 stuks geleverd en zijn gemaakt van kunststof. De ronde meubelpootjes zijn te belasten tot 500 kilo en zijn zwart van kleur. De ronde meubelpootjes zijn 15 cm hoog, de diameter op de grond is 3.5 cm en de diameter onder het meubel is 6 cm. Wilt u meer van onze ronde meubelpootje zien, klik dan hier.

Bevestiging meubelpootjes

De meubelpootjes van Scholten hulpmiddelen worden onder het meubel vastgeschroefd. Wanneer u een meubel wilt verhogen zonder hierin te hoeven boren en schroeven kijk dan eens naar ons grote aanbod meubelverhogers.

[WEBWINKELKEURWIDGET]

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes, nieuwe producten enz.
Aanmelden
© 2016 - 2024 Scholten Hulpmiddelen B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel