Sorteer op

Gekleurde loopkrukken

Als u op zoek bent naar gekleurde loopkrukken dan bent u bij ons aan het juiste adres. De gekleurde loopkrukken zijn verkrijgbaar voor kinderen en volwassenen. De gekleurde loopkrukken voor kinderen hebben een grijze buis met rode, gele en blauwe details. Voor volwassenen is er keuze uit 2 verschillende soorten gekleurde looprkukken, gekleurde loopkrukken met open manchet en gekleurde loopkrukken met gesloten manchet. De gekleurde loopkrukken met gesloten manchet zijn tevens voorzien van anatomsiche gevormde handvatten, dit zorgt ervoor dat de handvatten betere ondersteuning geven.

3 verschillende gekleurde loopkrukken 

  1. Gekleurde loopkrukken met open manchet. Deze loopkrukken zijn verkrijgbaar in 4 kleuren: rood, blauw, roze en zwart. 
  2. Gekleurde loopkrukken met gesloten manchet en anatomische handvatten. Ook deze loopkrukken zijn verkrijgbaar in rood, blauw, roze en zwart.
  3. Gekleurde loopkrukken voor kinderen met open manchet. Deze loopkrukken zijn voorzien van gekleurde details.

Gekleurde loopkrukken met gesloten manchet en anatomische handvatten

Onze gekleurde loopkrukken met gesloten manchet zijn voorzien van anatomisch gevormde handvatten. Dit zorgt ervoor dat het handvat zeer comfortabel in uw hand ligt en het helpt schokken op te vangen, hierdoor zijn deze gekleurde loopkrukken ook geschikt voor mensen met reumatische klachten. De gekleurde loopkrukken met anatomische handvatten zijn verkrijgbaar in 2 maten: S en M/L.

Gekleurde loopkrukken met open manchet

De gekleurde loopkrukken met open manchet zijn voordeliger dan de gekleurde loopkrukken met gesloten manchet, de loopkrukken met open manchet zijn namelijk voorzien van normale handvatten en de hoogte van de manchet is niet instelbaar. Doordat deze gekleurde loopkrukken een open manchet hebben blijven de loopkrukken niet aan de arm hangen in het geval u ten val komt, dit kan als een voordeel gezien worden. Het nadeel van de open manchet van deze gekleurde loopkrukken is dat de ze niet aan uw arm blijven hangen wanneer u het handvat los laat, bijvoorbeeld tijdens het pakken van uw telefoon of sleutels zal de gekleurde loopkruk dan op de grond vallen.

Gekleurde loopkrukken voor kinderen

De gekleurde loopkrukken voor kinderen zijn ook voorzien van een open manchet. De handvatten van deze gekleurde loopkrukken kunnen extra laag ingesteld worden, de hoogte van de manchet is ook in te stellen. Meet altijd of de hoogte van de handvatten geschikt zijn voor uw kind, als de gekleurde loopkrukken voor kinderen te laag zijn kunt u kijken of de gekleurde loopkrukken voor volwassenen in maat S geschikt zijn.

[WEBWINKELKEURWIDGET]

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes, nieuwe producten enz.
Aanmelden
© 2016 - 2024 Scholten Hulpmiddelen B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel