Sorteer op

Overzettoilet

Een overzettoilet is een toilet die u over de huidige toilet heen kunt plaatsen. Door de overzettoilet komt u hoger te zitten zodat u gemakkelijker kunt opstaan. De overzettoilet is ook voorzien van handige armsteunen waardoor het opstaan vanaf de overzettoilet nog eenvoudiger wordt. Daarnaast is een overzettoilet ook te gebruiken als een reguliere postoel.

Overzettoilet over toilet heen plaatsen

Wanneer u het overzettoilet over het reguliere toilet heen zet is het belangrijk de bijgeleverde spatrand onder de zitting van het overzettoilet te plaatsen. Deze spatrand is in feite een emmer zonder bodem waardoor de ruimte tussen de zitting van het overzettoilet en de pot van het reguliere toilet probleemloos overbrugd kan worden.

Overzettoilet als postoel gebruiken

U kunt het overzettoilet ook als een normale postoel gebruiken die niet over een toilet wordt geplaatst. In dat geval plaatst u niet de spatrand maar de bijgeleverde emmer met bodem in de stoel en kunt u het overzettoilet overal plaatsen waar u deze nodig acht.

Alternatief voor overzettoilet

Mocht een overzettoilet voor u niet de juiste optie zijn kunt andere opties voor het opstaan van het toilet overwegen. Zo zou een toiletframe of een gewone toiletverhoger uitkomst kunnen bieden. Naast onze overzettoilet hebben we nog een ruim assortiment normale toiletstoelen die niet over een toilet geplaatst worden: bekijk alle toiletstoelen.

[WEBWINKELKEURWIDGET]

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes, nieuwe producten enz.
Aanmelden
© 2016 - 2024 Scholten Hulpmiddelen B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel