Sorteer op

Gekleurde elleboogkrukken

Bent u op zoek naar gekleurde elleboogkrukken? Wij hebben verschillende soorten gekleurde elleboogkrukken in ons assortiment. Wij hebben gekleurde elleboogkrukken voor volwassenen en voor kinderen. De gekleurde elleboogkrukken voor volwassen zijn verkrijgbaar in 4 kleuren: blauw, rood, roze en zwart. De gekleurde elleboogkrukken voor kinderen zijn in 1 uitvoering verkrijgbaar, deze is voorzien van blauwe, rode en gele details.

Verschillende soorten gekleurde elleboogkrukken

  • Klik hier voor de gekleurde elleboogkrukken met open manchet voor volwassenen, deze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: blauw, rood, roze en zwart.
  • Klik hier voor de gekleurde elleboogkrukken met anatomische handvatten en gesloten manchet voor volwassenen, deze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: blauw, rood, roze en zwart.
  • Klik hier voor de gekleurde elleboogkrukken voor kinderen, deze is voorzien van blauwe, rode en gele details.

Gekleurde elleboogkrukken met open manchet

We hebben de gekleurde elleboogkrukken met open manchet in de kleuren zwart, rood, blauw en roze. De manchet is het bovenste gedeelte waar je arm in leunt. Het voordeel van gekleurde elleboogkrukken met een open manchet is dat de elleboogkrukken niet aan de arm blijven hangen in het geval u komt te vallen. Het nadeel van gekleurde elleboogkrukken met een open manchet is dat de gekleurde elleboogkruk op de grond valt wanneer u hem los laat, dit kan bijvoorbeeld gebeuren als u uw telefoon/sleutels uit uw zak pakt.

Gekleurde elleboogkrukken met gesloten manchet

De gekleurde elleboogkrukken met gesloten manchet zijn voorzien van anatomisch handvatten. De anatomische handvatten van deze gekleurde elleboogkrukken zorgen ervoor dat uw hand goede ondersteuning krijgt tijdens het lopen, ook helpt het schokken op te vangen, hierdoor zijn deze gekleurde elleboogkrukken ook geschikt voor mensen met reuma. De gekleurde elleboogkrukken met anatomische handvatten zijn verkrijgbaar in 2 maten: S en M/L.

[WEBWINKELKEURWIDGET]

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes, nieuwe producten enz.
Aanmelden
© 2016 - 2024 Scholten Hulpmiddelen B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel