Sorteer op

Drinkbekers en borden

Een drinkbeker voor volwassenen of een aangepast bord met bijvoorbeeld een zuignap of een warmhoud functie zijn hulpmiddelen die goed van pas kunnen komen tijdens de maaltijd.

Drinkbeker voor volwassenen

Wanneer iemand een verminderde handfunctie heeft kan drinken een lastige opgave zijn. Een drinkbeker voor volwassenen zorgt er dan voor dat er niet gemorst wordt. Door de afsluitbare bovenzijde met tuitdeksel komt er bij het schudden van de hand geen drinken over de rand.  De meest voorkomende drinkbeker voor volwassenen is de Handycup drinkbeker. De Handycup drinkbeker is een schuine beker met afsluitbare tuitdeksel waardoor je vanuit liggende positie kunt drinken en daarbij de beker praktisch niet hoeft te kantelen.

Eetkom met hoge rand en zuignap

Een eetkom met hoge rand en zuignap is een multifunctioneel hulpmiddel welke kan worden ingezet bij personen met een verminderde handfunctie. De hoge rand zorgt ervoor dat de kans op morsen minimaal is en er met bijvoorbeeld een lepel eenvoudig afgestreken kan worden. De zuignap aan de onderzijde zorgt ervoor dat de kom niet kan verschuiven bij bijvoorbeeld stoten.

Warmhoudbord

Een warmhoudbord is een handig hulpmiddel wanneer personen moeite hebben om hun maaltijd binnen een afzienbare tijd te nuttigen. Normaal gesproken zou het eten dan koud worden maar een warmhoudbord bied hier uitkomst in. Het warmhoudbord kan gevuld worden met heet (geen kokend) water en vervolgens afgesloten worden met de schroefdop. De schroefdop van het warmhoudbord kan tevens als eierdop gebruikt worden.

[WEBWINKELKEURWIDGET]

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes, nieuwe producten enz.
Aanmelden
© 2016 - 2024 Scholten Hulpmiddelen B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel