Sorteer op

Rugsteun Bed

Wanneer iemand langere tijd in bed moet verblijven is het handig een rugsteun voor in bed te hebben. Hiermee kunt u van tijd tot tijd lekker rechtop in bed zitten om bijvoorbeeld televisie te kijken of voor wanneer er bezoek komt. Een rugsteun voor in bed is leverbaar in 2 verschillende uitvoeringen.

Rugsteun bed verstelbaar

De rugsteun bed verstelbaar is een handig frame van gecoat staal met een nylon bekleding. De bed rugsteun is eenvoudig in te stellen in 5 verschillende hoogtes. Het kussentje op hoofdhoogte maakt deze rugsteun voor in bed helemaal af.

Driehoekig kussen voor in bed

Een driehoekig kussen is een ideale rugsteun voor in bed. Het kussen is gemaakt van stevig schuim en voorzien van een wasbare badstof hoes. Het kussen is op 2 manieren te plaatsen waardoor u de keuze heeft uit een rechte rugsteun in bed en een langzaam aflopende rugsteun voor in bed.
Tevens kunt u het driehoekige kussen als matraslifter gebruiken waardoor uw voeten in een hogere positie komen te liggen. Dit kan noodzakelijk zijn bij bijvoorbeeld vocht in de benen of bij lage rugpijn.

[WEBWINKELKEURWIDGET]

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes, nieuwe producten enz.
Aanmelden
© 2016 - 2024 Scholten Hulpmiddelen B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel