Sorteer op

Toiletemmer zakken

Toiletemmer zakken worden ingezet om het gebruik van een postoel eenvoudiger en hygiënischer te laten zijn. Door het gebruik van een toiletemmer zak hoeft niet na ieder gebruik de emmer van de postoel gereinigd te worden. De toiletemmer zak vangt namelijk de ontlasting op en de pad in de toiletemmer zak zet vloeistoffen om naar een soort korrels waardoor de toiletemmer zak eenvoudig verwijdert kan worden zonder te knoeien.

Werking toiletemmer zakken

De toiletemmer zakken zijn per 20 stuks in een doosje verpakt. Iedere toiletemmer zak is voorzien van een opname pad (soort van matje) wat maar liefst 600 ml vloeistoffen kan opnemen. Door dit matje zou er na gebruik van uw postoel geen vloeistoffen meer in de toiletemmer zak moeten zitten en is deze eenvoudig te verwisselen zonder de kans op lekkages. Tot slot is iedere toiletemmer zak voorzien van een handig sluitkoord waarmee u de toiletemmer zak luchtdicht kunt afsluiten en nare luchtjes kunt voorkomen.

Voordeelpak toiletemmer zakken

Wanneer u iedere dag uw toiletemmer wilt voorzien van een nieuwe toiletemmer zak kan het hard gaan. Daarom heeft Scholten hulpmiddelen een voordeelpak beschikbaar voor de mensen wie de toiletemmer zakken op een dagelijkse basis gebruiken. Dit voordeelpak bestaat uit 120 toiletemmer zakken waar u dus zo’n 4 maanden mee vooruit kunt. Met een voordeelpak toiletemmer zakken bespaard u fors op de kosten hiervan.

Gebruik van toiletemmer zakken binnen een instelling

Toiletemmer zakken worden steeds meer gebruikt binnen instellingen, zeker gezien de kans op een (kruis) besmetting bij het gebruik van toiletemmer zakken afneemt. Toiletemmer zakken kunnen bij het gescheiden afval. Gebruikt u toiletemmer zakken binnen uw instelling of zorgafdeling, houdt u dan aan de regels aangaande het afvoeren van menselijke vloeistoffen welke binnen uw organisatie geldt.

[WEBWINKELKEURWIDGET]

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes, nieuwe producten enz.
Aanmelden
© 2016 - 2024 Scholten Hulpmiddelen B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel