Sorteer op
 • Dekenboog inklapbaar
  Dekenboog inklapbaar

  Zorgt ervoor dat er geen gewicht van beddengoed op de benen of voeten ligt. Dit model is inklapbaar.

  € 34,95 € 29,95
 • compact

  Dekenboog chrome opvouwbaar
  Dekenboog chrome opvouwbaar

  Zorgt ervoor dat er geen gewicht van beddengoed op de benen of voeten ligt. Dit model is opvouwbaar.

  € 42,95

Dekenboog

Een dekenboog is een handig hulpmiddel wanneer tijdens de bedrust de dekens niet op uw benen of ander lichaamsdeel kunnen of mogen rusten. Een dekenboog wordt bijvoorbeeld ingezet bij extreme huidpijn of wanneer iemand een open wond heeft en de deken niet in direct contact met de huid mag zijn.

Soorten dekenbogen

In ons assortiment vindt u verschillende dekenbogen. Zo hebben we een verstelbare dekenboog waarmee u hoogte van de afstand van de dekens tot het lichaam kunt regelen. Ook is er een dekenboog beschikbaar welke inklapbaar is en wanneer deze niet in gebruik is dus lekker compact kan worden opgeborgen.

Verstelbare dekenboog

De dekenboog verstelbaar is gemaakt van een gecoat stalen frame en wordt aan 1 zijde onder het matras geplaatst. Vervolgens worden de dekens over de bovenzijde van de dekenboog geplaatst. Heeft u snel last van koude voeten? Plaats dan een extra deken of molton rond de dekenboog om deze te isoleren.

Inklapbare dekenboog

De dekenboog inklapbaar is gemaakt van een gecoat stalen frame met een kunststof raamwerk. Deze dekenboog wordt direct onder dekens geplaatst en hoeft dus niet onder het matras geplaatst te worden.

[WEBWINKELKEURWIDGET]

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes, nieuwe producten enz.
Aanmelden
© 2016 - 2024 Scholten Hulpmiddelen B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel