Sorteer op

Professionele Douche en toiletstoelen Lopital

Wanneer een persoon totaal niet meer zelfstandig kan douchen of naar het toilet kan biedt een professionele douche/toiletstoel uitkomst. Scholten hulpmiddelen heeft een reeks professionele douche en toiletstoelen van het Nederlandse merk Lopital in het assortiment. Deze douchestoelen hebben niet alleen een zeer fris en stijlvol uiterlijk maar zijn bijvoorbeeld voorzien van hoog-laag functie, kantelfunctie en vergrendelsteunen.

Steeds vaker worden deze douche en toiletstoelen door particulieren aangeschaft. Om bijvoorbeeld het langer zelfstandig wonen met partner te garanderen maar ook om de lichamelijke belasting van mantelzorgers of medisch personeel te verminderen.

De douche en toiletstoelen van Lopital worden in Nederland geproduceerd en komt u veelvuldig in verpleeg en zorginstellingen tegen. Ze behoeven praktisch geen onderhoud en het is ook niet nodig om een jaarlijkse technische keuring te laten uitvoeren.

Vanzelfsprekend is het mogelijk (een deel) van uw PGB te gebruiken voor de aanschaf van een Lopital douche of toiletstoel.

[WEBWINKELKEURWIDGET]

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes, nieuwe producten enz.
Aanmelden
© 2016 - 2024 Scholten Hulpmiddelen B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel