Sorteer op

Opvouwbare Postoel kopen?

Een opvouwbare postoel kan erg handig zijn wanneer u bijvoorbeeld uw postoel enkel s’nachts nodig heeft en overdag weinig ruimte om de postoel op te bergen. Wilt u een postoel mee op reis nemen? Dan is een opvouwbare postoel eveneens een uitkomst. Een reguliere postoel past niet in een standaard auto bijvoorbeeld maar wanneer u een ingeklapte postoel in de kofferbak plaatst gaat dit gemakkelijk.

Scholten hulpmiddelen heeft maar liefst 3 verschillende opvouwbare postoelen in het assortiment welke elk hun eigen kenmerken hebben. Het verschilt welke postoel het beste geschikt voor een bepaalde situatie, daarnaast is het budget voor een postoel ook iets waar aan gedacht moet worden.

Hieronder worden de 3 postoelen even kort beschreven en zullen de situaties geschetst worden waar deze postoel het beste ingezet kunnen worden.

Opvouwbare postoel Mike

De opvouwbare postoel Mike is een klein en compact postoeltje. Daarnaast is deze postoel lichtgewicht met een gewicht van slechts 4.5 kilo. Wanneer u met de auto op vakantie gaat of regelmatig lange stukken rijdt en heeft u last om onderweg fatsoenlijk uw behoefte te kunnen doen omdat u het niet lang kunt ophouden of moeite heeft om lange stukken te lopen kan de postoel Mike uitkomst bieden. De postoel Mike is licht en goedkoop maar is uiteraard wel wat basic. Wilt u een opvouwbare postoel met wat meer luxe? Lees dan hieronder over postoel Joost.

Opvouwbare postoel Joost

De opvouwbare postoel Joost is een wat luxere uitvoering als de hierboven beschreven postoel. Postoel Joost is nog steeds goed geschikt om mee op reis te nemen echter is die wel wat zwaarder, namelijk 7,2 kg. De zitting en rugleuning zijn voorzien van een zachte met schuim gevulde kunstleder waardoor de postoel een luxe uitstraling krijgt en comfortabel zit. De postoel heeft een stevig frame van dikke ronde buizen, echt een degelijke en stabiele opvouwbare postoel.

Luxe toiletstoel, po stoel opvouwbaar

Deze opvouwbare postoel is verreweg de meest luxe opvouwbare postoel die in het assortiment zit. De postoel is erg mooi afgewerkt en heeft een hermetisch afgesloten zitting door het passende stuk wat in de zitting van de postoel geplaatst kan worden. De luxe opvouwbare postoel is wel wat zwaardere dan de andere opvouwbare postoelen die we hier besproken hebben, namelijk 9.5 kilo. Daarmee is deze opvouwbare postoel wellicht wat minder handig om mee op reis te nemen. Echter wanneer u bijvoorbeeld enkel in de nacht een postoel nodig heeft en overdag weinig ruimte op de postoel op te bergen is de luxe opvouwbare postoel uitermate geschikt.

[WEBWINKELKEURWIDGET]

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes, nieuwe producten enz.
Aanmelden
© 2016 - 2024 Scholten Hulpmiddelen B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel