Over ons: Scholten Hulpmiddelen 

Scholten Hulpmiddelen is een jong bedrijf (2016) welke gespecialiseerd is in de verkoop van thuiszorgartikelen en hulpmiddelen om het langer zelfstandig te kunnen leven bevorderen. Inmiddels zijn vele duizenden mensen door Scholten Hulpmiddelen geholpen in de zoektocht naar het juiste hulpmiddel wat hun leven gemakkelijker maakt.

Na enkele jaren als adviseur hulpmiddelen te hebben gewerkt voor een grote distributeur in zorgartikelen ontstond bij oprichter R. Scholten het idee voor een website in rollators en rolstoelen waar klanten rustig alle producten konden bekijken en de informatie tot zich nemen. Vervolgens kon de beslissing genomen worden de rolstoel of rollator aan te schaffen en via de post te laten bezorgen of door Scholten Hulpmiddelen thuis te laten bezorgen en installeren. Hoewel Scholten Hulpmiddelen praktisch als eerste bij mensen thuis een rolstoel of rollator installeerde merkte we dat hier vrijwel nooit gebruik van werd gemaakt en hebben we in maart 2018 dan ook de keuze gemaakt om met deze service te stoppen, mede ook doordat het steeds drukker werd bij Scholten Hulpmiddelen.

Want naarmate het assortiment hulpmiddelen groeide namen ook de bestellingen toe en in juni 2018 was verhuizing naar ons huidige magazijn en kantoor in Milsbeek een feit. Vanuit hier worden op dagelijkse basis vele hulpmiddelen door het hele land verzonden. Daarnaast is er aan het kantoor een kleine showroom waar verschillende hulpmiddelen zoals douchestoelen, toiletstoelen maar uiteraard ook rollators en rolstoelen kunnen worden bekeken en zo nodig geprobeerd.

Omdat wij in feite een webshop zijn en we niet op een winkellocatie zitten is een bezoek aan onze showroom enkel mogelijk op afspraak. Wilt u een rolstoel, rollator, douchestoel of een ander product wat u op Scholten Hulpmiddelen heeft gezien komen bekijken? Neem dan even contact met ons op dan kunnen we daar een afspraak voor maken.

 

[WEBWINKELKEURWIDGET]

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes, nieuwe producten enz.
Aanmelden
© 2016 - 2024 Scholten Hulpmiddelen B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel