Design blusdeken - Rode pepers

Artikelnummer: 10010211 (B-149+B-156)
Artikel 20 van 22
€ 22,95 (inclusief btw)

Met een MultiMotion blusdeken in huis ben je goed voorbereid tegen zowel beginnende als kleine brandjes. Helaas komen brandjes in en om het huis nog veel te vaak voor, vooral wanneer er met vuur gewerkt wort zoals bijvoorbeeld in de keuken. Met een blusdeken kan in de meeste gevallen voorkomen worden dat het een grote brand word. Let op! Blusdekens zijn niet geschikt voor olie en vetbranden i.v.m. de te hoge temperatuur.

Plaatsing en gebruik van de blusdeken

De hoes waar de blusdeken in zit is voorzien van een handig ophangoog, 1 schroef in de wand/muur is voldoende om de hoes met blusdeken aan op te hangen. Blusdekens worden vaak dicht bij het fornuis, in de tuin bij de bbq, bij de sauna, op kantoor en in een caravan of camper geplaatst. Uiteraard kunnen deze blusdekens overal geplaatst worden, je wilt er niet aan denken maar door kortsluiting is er bij elektrische apparaten altijd kans op brand.

De blusdeken is snel en makkelijk te gebruiken, wanneer je aan de twee strippen trekt komt de blusdeken onder uit de hoes en is deze direkt klaar voor gebruik. Sla de blusdeken om je handen en bescherm je gezicht, houd de blusdeken hoog en leg het volledig over het brandende materiaal zodat er geen zuurstof meer bij komt. Laat de blusdeken zo lang liggen tot het vuur is gedoofd en de deken is afgekoeld. Als kleding van een persoon in brand staat dient die persoon op de grond te gaan liggen en moet de blusdeken strak om het lichaamsdeel gewikkeld worden, zorg dat er geen vuur bij het gezicht komt.

Op de achterkant van de zak staat ook in woord en beeld duidelijk uitgelegd hoe je de blusdeken gebruikt.

Afmetingen en materiaal blusdeken

Deze blusdeken heeft een formaat van 1.20m bij 1.80m en is gemaakt van geweven glasvezel met een brandwerende coating. Door het grote formaat van 1.20m bij 1.80m is de blusdeken ook geschikt voor personen en om brandende omgevingen te ontvluchten (door te schuilen onder het blusdeken en de omgeving te ontvluchten).

EN-keuring

De blusdekens van MultiMotion voldoen aan de EN 1869:1997 norm.

Trendy uitvoeringen

Vaak zien blusdekens er niet leuk uit, meestal zijn ze rood met een tekst er op. We kunnen ons voorstellen dat je dit liever niet in het zicht hebt hangen in en om je huis. De blusdekens van MultiMotion zijn voorzien van een trendy hoes en is er in 10 verschillende uitvoeringen, voor ieder wat wils! Door deze trendy hoezen kan het zelfs een leuk accessoire aan de muur worden en misstaat het niet op vele verschillende plaatsen.

Voordelen blusdeken

In tegenstelling tot een brandblusser heeft een blusdeken geen onderhoud nodig en laat hij geen poeder of schuim achter. Poeder of schuim van een brandblusser kan namelijk veel schade veroorzaken. Een blusdeken is meestal ook voordeliger in aanschaf dan een brandblusser en neemt minder ruimte in beslag. Een blusdeken is, net zoals een brandblusser, voor éénmalig gebruik.

Gratis vervanging van de blusdekens van MultiMotion

Blusdekens zijn altijd voor éénmalig gebruik. Hopelijk hoef je de deken nooit te gebruiken, maar als dat wel het geval is, kun je deze na gebruik naar ons opsturen. We vervangen hem dan kosteloos, zodat je altijd weer een blusdeken bij de hand hebt. Neem altijd eerst contact met ons op voordat je de blusdeken naar ons opstuurt.

Specificaties

  • Afmetingen blusdeken: 180 x 120 cm
  • Afmetingen hoes met blusdeken er in: 33 x 20 x 4 cm
  • Hoes: Voorzien van een trendy print met klittebandsluiting
  • Materiaal blusdeken: Geweven glasvezel met een brandwerende coating
  • Normering: EN 1869:1997

[WEBWINKELKEURWIDGET]

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes, nieuwe producten enz.
Aanmelden
© 2016 - 2024 Scholten Hulpmiddelen B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel