Etac douchestoelen met Scandinavisch design

Artikel 3 van 13

Etac douchestoelen met Scandinavisch design

Sinds kort heeft Scholten hulpmiddelen het assortiment douchestoelen uitgebreid met de luxe douchestoelen van het Zweedse merk Etac.

Etac is in 1933 in Zweden ontstaan en staat bekend om hun stevige douchekrukken en douchestoelen met een prachtige vormgeving. Etac heeft in de loop van de jaren dan ook verschillende designprijzen zoals de Red dot , Excellent Swedish Form en de Award for Excellence.

De producten van Etac staan garant voor jaren lange zorgeloos plezier en we zijn dan ook trots dat wij de douchestoelen en douchekrukken van Etac aan ons assortiment hebben kunnen toevoegen.

Welke douchestoelen en douchekrukken van Etac kunnen wij u aanbieden:

Etac Easy ronde douchekruk

De Etac Easy douchekruk is een ronde douchekruk en is maar liefst te belasten tot 150 kilo. De Etac Easy is voorzien van ovalen poten welke met een kliksysteem in hoogte versteld kunnen worden. Is uw vloer niet geheel recht? Geen probleem, de Etac Easy heeft een ingebouwd constructie waardoor deze zich aanpast aan vloeren welke niet geheel vlak zijn. Daarnaast zijn de poten van de Etac Easy voorzien van grote antislip doppen. Tot slot is de Etac Easy douchekruk voorzien van een antislip zitting met gaatjes waardoor het water eenvoudig wordt afgevoerd.

Etac Edge hoek douchekruk

De Etac Edge hoek douchekruk is een driehoekige douchekruk en kan ondanks het feit dat hij maar 3 poten heeft tot wel 130 kilo belast worden. De Etac Edge douchekruk is bij uitstek een goede douchekruk wanneer u maar weinig ruimte in de douche heeft, wanneer de douchekruk in de hoek geplaatst wordt scheelt dit aanzienlijk in ruimte. De Etac Edge is voorzien van 3 ovalen poten waarmee u de douchekruk eenvoudig in hoogte kunt verstellen. Ook heeft de Etac Edge een ingebouwd systeem waarmee de douchekruk op een vloer welke niet helemaal recht is gecorrigeerd worden alsnog goed recht staan. De Etac Edge hoek douchekruk is voorzien van een antislip zitting met gaatjes waardoor het water eenvoudig weg kan lopen.

Etac Swift douchekruk

De Etac Swift douchekruk is een rechthoekige douchekruk welke tot 130 kilo te belasten is. De Etac Swift douchekruk is voorzien van 4 ovalen poten welke met een kliksysteem in hoogte te verstellen zijn. De Etac Swift douchekruk is voorzien van een uitsparing waarmee het wassen van de intieme delen vergemakkelijkt kan worden. Ook op minder vlakke ondergronden kan de Etac Swift douchekruk worden ingezet, door een ingebouwd systeem waarmee de douchekruk zich op minder rechte ondergronden corrigeert. Daarnaast is de Etac Swift douchekruk voorzien van grote antislip doppen onder de poten.

Etac Swift douchestoel

Deze Etac Swift douchestoel is een douchestoel welke veel in instellingen wordt ingezet. De Etac Swift douchestoel is voorzien van afneembare rug- en armleuningen en is te belasten tot 130 kilo. Doordat de arm- en rugleuningen van de Etac Swift douchestoel zonder gereedschap te verwijderen zijn is het vrij eenvoudig om naar wens tussen douchestoel en douchekruk te switchen. De Etac Swift douchestoel heeft een ingebouwd systeem waardoor de douchestoel ook op minder rechte ondergronden te gebruiken is.

Dee Etac Swift douchestoel is voorzien van een uitsparing aan de voorzijde waarmee het wassen van intieme delen makkelijker wordt. Daarnaast is de Etac Swift douchestoel leverbaar in verschillende kleuren, voor ieder wat wils dus!

Etac Swift douchestoel en toiletstoel in 1

De Etac Swift Douche-Toiletstoel is een stoel welke zowel als douchestoel als toiletstoel kan worden gebruikt. Daarnaast kan de stoel ook als toiletoverzet gebruikt worden, in dat geval wordt de stoel zonder po over het toilet geplaatst en heeft u een verhoogde zitting. De Etac Swift douche-toiletstoel is voorzien van 4 ovalen poten welke door middel van een kliksysteem eenvoudig in hoogte versteld kunnen worden. De douche-toiletstoel is voorzien van een handig ingebouwd systeem waardoor de stoel ook op minder vlakke ondergronden stabiel staan. Ook is de Etac Swift douche-toiletstoel voorzien van een comfortabele rug en zitting. Al met al een zeer compleet Etac product welke voor veel doeleinde gebruikt kan worden.


Volg ons op onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

   

[WEBWINKELKEURWIDGET]

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes, nieuwe producten enz.
Aanmelden
© 2016 - 2024 Scholten Hulpmiddelen B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel