Moeite met opstaan van het toilet?

Vorige Artikel 5 van 10 Volgende

Moeite met opstaan van het toilet?

Wanneer men ouder wordt komt het vaak voor dat het opstaan van een toilet moeilijker word. Niet meer zelfstandig kunnen opstaan is erg vervelend, gelukkig zijn er meerdere hulpmiddelen verkrijgbaar die ervoor zorgen dat opstaan van een toilet wat eenvoudiger word.

Verschillende hulpmiddelen voor het opstaan van het toilet

Er zijn verschillende hulpmiddelen die ervoor zorgen dat u gemakkelijker kunt opstaan van het toilet: toiletverhogers, toiletbeugels, toiletframes en toiletstoelen die over een normale toilet geplaatst kunnen worden.

Toiletverhoger voor het opstaan van het toilet

Een toiletverhoger is eigenlijk een soort verlengstuk van uw normale toilet. De toiletverhoger is gemaakt van kunststof en is 5 of 10 cm hoog. Een toiletverhoger plaatst u makkelijk over uw normale toilet en zorgt ervoor dat u wat hoger komt te zitten. Doordat u hoger zit word het opstaan van het toilet al een stuk eenvoudiger. Ook zijn er toiletverhogers waar armsteunen op bevestigd zitten. Op de volgende pagina kunt u onze verschillende modellen bekijken: toiletverhogers

Toiletbeugel of toiletframe voor het opstaan van het toilet

Een toiletbeugel of toiletframe zorgt ervoor dat u meer ondersteuning krijgt tijdens het opstaan van het toilet. Een toiletframe is in hoogte verstelbaar en een toiletbeugel kan op een gewenste hoogte gehangen worden. Voor sommige personen is een toiletbeugel/toiletframe fijner dan een toiletverhoger maar soms is een combinatie van beide gewenst. Een toiletbeugel wordt aan de muur bevestigd en een toiletframe word op de vloer voor het toilet geplaatst.

Toiletstoel, toiletverhoger en hulp voor het opstaan van het toilet in 1

Een 3-in-1 toiletstoel is eigenlijk een toiletframe en een toiletverhoger in 1, en deze kan ook nog als een losse toiletstoel worden gebruikt. Deze toiletstoel komt met 2 verschillende emmers, 1 emmer met bodem en 1 emmer zonder bodem. Wanneer de emmer zonder bodem in de toiletstoel word geplaatst kan de stoel over een normaal toilet geplaatst worden, zo heeft u de armensteunen van een toiletframe en de verhoging van een toiletverhoger. Als de emmer met bodem in de stoel word geplaatst kan de toiletstoel bijvoorbeeld in de slaapkamer geplaatst worden, zo hoeft u niet helemaal naar de badkamer te lopen.

WEBWINKELKEURWIDGET

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, nieuwtjes, nieuwe producten enz.
Aanmelden
© 2016 - 2021 Scholten Hulpmiddelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel